Limbe Wildlife Centre

Het Limbe Wildlife Centre in Kameroen is een opvang- & rehabilitatiecentrum voor gorilla's, chimpansees en vele andere apensoorten en andere wilde dieren. (www.limbewildlife.org)

Die dieren komen hier vaak verwaarloosd en ondervoed aan nadat ze in beslag zijn genomen of gebracht worden door mensen die ze niet meer kunnen verzorgen. In het wildlife centre krijgen ze de juiste verzorging en worden ze na de quarantaine periode bij hun soortgenoten geplaatst.Het wildlife centre werkt samen met het Ministry of Forestry of Wildlife (MINFOF) maar is grotendeels afhankelijk van donaties.

Sinds 2009 ga ik (Annelies) jaarlijks naar LWC om er als vrijwilliger mee te helpen bij het verzorgen van de dieren en probeer ik geld in te zamelen om het wildlife centre te helpen.

Al onze extra opbrengsten, denk daarbij aan medicijnen geven, tanden schoonmaken, fooienpot enzovoort gaan naar het Limbe Wildlife Centre. 

U kunt het Limbe Wildlife Centre ook nog op een andere manier helpen, namelijk via doelshop. Als u een aanschaf doet in een webshop die is verbonden aan Doelshop (veel webshops zijn dat) en u doet uw aankoop via Doelshop, dan gaat er automatisch een klein gedeelte naar het Limbe Wildlife Centre.

Via de volgende link komt u bij Doelshop. Hopelijk doet u vanaf nu al uw aankopen via doelshop. Via deze weg willen we u daarvoor alvast hartelijk bedanken.