Wie zijn wij?

Ons kattenhotel bestaat al meer dan 20 jaar en heeft in die tijd een stormachtige groei doorgemaakt. Wat begon als een hobby in een kleine ruimte van 5 vierkante meter is uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in de opvang van katten met twee bedrijfsgebouwen.

 

Wanneer doet u een beroep op onze diensten?

Uiteraard zal dat in de meeste gevallen de vakantie zijn, maar ook tijdens een verhuizing, zakenreis, ziekenhuisverblijf of andere omstandigheden waardoor u tijdelijk niet voor uw huisdier kunt zorgen, kan uw huisdier bij ons terecht.

Wat bieden wij de kat?

Bij aankomst volgt plaatsing in een van de grote verblijven waarbij met het karakter en de leeftijd van de kat rekening wordt gehouden met betrekking tot de groep waarin hij wordt geplaatst. De kat zal altijd even nodig hebben om te wennen, maar zal snel aan zijn nieuwe omgeving en aan de andere katten wennen.

De accommodatie

De kattenverblijven bestaan uit ruimtes van ongeveer 16 vierkante meter met volop zit- en ligmogelijkheden. Aan deze ruimten zit een zondoorlatende, overdekte, op het zuiden gelegen buitenren waar de katten de gehele dag naartoe kunnen. Onze verblijven zijn voorzien van vloerverwarming zodat ook in de wintermaanden een aangenaam verblijf mogelijk is.